Beautyline

Het beroep van een nagelstyliste komt niet zonder risico’s. Een nagelstyliste wordt namelijk dagelijks aan gevaarlijke gassen en stofdeeltjes vrijgesteld.
Er is landelijk steeds meer interesse voor nagelverzorging, waarbij vooral de vraag naar acryl nagels erg gegroeid is, hierdoor is het ook mogelijk geworden dat er steeds meer nagelstylistes in Nederland werkzaam zijn. De acryl nagels die worden gebruikt zijn nagels die worden gemaakt van stug plastic, welke op de bestaande nagel worden vastgelijmd. Acryl heeft echter wel de vervelende eigenschap dat het verschillende lichamelijke klachten zoals irritatie aan de ogen, huid en luchtwegen kan veroorzaken.

Beautyline nagelafzuiger

De beautyline nagelafzuiger reinigt de lucht door middel van een koolstoffilter, een anti-mycosefilter en een afzuigsysteem. Door het gebruik van deze filters, wordt het mogelijk gemaakt om 100% zuivere lucht in de ruimte te krijgen, waardoor het dus niet meer nodig is om met mondkapjes en handschoenen te werken. De beautyline nagelafzuiger is voorzien van alle keurmerken die door de ARBO worden voorgeschreven.
Met een beautyline nagelafzuiger, kunnen zowel klanten als personeel beschermd worden tegen de vervuilde uitstoot van acrylstof en dampen die vrijkomen bij manicure en pedicure. De kleinste maar meest schadelijke deeltjes worden door de beautyline afzuiger goed gescheiden. Hierbij komt een scheidingsgraad van 99,95%. Door de Gas filter worden de vrijkomende gassen en geuren gefilterd zodat zowel klanten als nagelstylisten geen last hebben van gassen en geuren.