Beautyline nagelafzuiger leasen

nagelafzuiger leasenEen beautyline nagelafzuiger is een flinke investering. Zeker bij het recent opstarten van een nagel- of beautysalon is een nagelafzuigingsysteem niet het eerste waar aan gedacht wordt. Natuurlijk is het voor het personeel en voor de klanten van uiterst belang dat er schone lucht in de salon circuleert. Daarom zijn er ook mogelijkheden om een beautyline nagelafzuiger te leasen.

Slendersbeauty biedt de mogelijkheid om beautyline nagelafzuigers te leasen. Door een samenwerkingsverband tussen Slendersbeauty en Grenke kunnen producten voor de complete saloninrichting worden geleast. Onder steeds meer bedrijven wordt deze vorm van leasen steeds populairder. Hieronder leest u de vier voornaamste redenen waarom leasen een goede keus is:

Behouden van liquiditeit

• Door gebruik te maken van leasing, kan men liquiditeit helpen te behouden. Door middel van leasing kan men besparen op het eigen vermogen en de kredietwaardigheid tegenover de huisbank versterken. Een goed presterende salon heeft natuurlijk ook haar prijs, wat liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten kost. Door het gebruik van leasing heeft de saloninrichting geen invloed op de kredietruimte bij financiele dienstverleners, en wordt ook de balans niet belast. Omdat de apparaten eigendom van de leasemaatschappij blijven, zullen deze de verhouding tussen eigen vermogen en investeringskapitaal niet nadelig beïnvloeden. Om het samen te vatten, kunt u door leasing gebruik maken van de nieuwste technologie, waarbij u ook uw kredietwaardigheid en de balanscijfers verbetert, waarmee ook de rating van het bedrijf positief beïnvloed wordt.

Zekerheid op het gebied van planning

• Door het leasen van innovatieve salonapparatuur heeft men een bepaalde zekerheid op het gebied van planning. Het is namelijk niet meer nodig om hoge aanschafkosten terug te verdienen, maar er worden regelmatige leasetermijnen betaald. Hierdoor kunnen ook verdere investeringsmogelijkheden uitgebreid worden. Door de constante leasetermijnen kan er in de bedrijfsplanning rekening gehouden worden met een vast calculeerbare kostenpost.

Eerdere mogelijkheden voor grote investeringen

• Door in termijnen te betalen kunnen hoge aanschafprijzen worden voorkomen. Daarnaast vereist de snelle markontwikkeling vaak dat er in de salon de nieuwste technologie ingezet wordt. Voor een succesvolle onderneming is het belangrijk om in steeds in moderne technologie te investeren. Hierdoor is het noodzakelijk om regelmatig nieuwe apparaten aan te schaffen, terwijl de oude apparaten zich nog niet eens uitbetaald hebben. Door te leasen betaald wordt er in kleine maandelijkse termijnen betaald en blijft er ruimte over om in op het juiste tijdstip in nieuwe technologie te investeren.

Flexibiliteit nagelafzuiger leasen

• Bij het aanschaffen van bepaalde technologie legt men zich normaal gesproken vaak voor een aantal jaren vast voordat het wordt terugverdient. Omdat de techniek zich steeds verder ontwikkeld is het noodzakelijk om up-to-date te blijven. Bij de GRENKE leaseovereenkomsten wordt een zogenaamde vervangingsoptie ingesloten, waarbij de mogelijkheid bestaat om apparaten te vervangen voor anderen, wanneer er productievere of zuinigere apparaten op de markt komen. Natuurlijk zijn er bij groei van het bedrijf ook mogelijkheden om de leaseovereenkomst uit te breiden.