Nageltafel met afzuiging

Bij het bewerken van nagels in een nagelstudio is het belangrijk dat de lucht van fijnstof gezuiverd wordt. Wanneer er in de salon met Gel en Acryl wordt gewerkt moeten de vrijkomende dampen ook geneutraliseerd worden. Voor de afzuiging en filtering van de lucht, wordt bij vele nagelstudio’s gebruik gemaakt van een nagelafzuiger.

Nageltafel

De nagelafzuiger kan samen worden geleverd met een nageltafel. Een nageltafel wordt ook wel een manicure tafel genoemd. Deze tafels worden vaak in allerlei maten en kleuren geleverd. Om op verschillende plaatsen in de salon te werk te kunnen gaan worden deze tafels vaak gebouwd met wielen, zodat de nageltafel gemakkelijk te verplaatsen is.

nageltafel met afzuigingNageltafel met afzuiging

Bij een nageltafel met afzuiging wordt de afzuiging vaak in een apart systeem naast de tafel geplaatst, waarbij het nagelafzuigsysteem ook voorzien is van wieltjes zodat deze eenvoudig met de tafel mee te bewegen is. Nageltafels met afzuiging kunnen van erg simpel tot erg luxe met allerlei opties geleverd worden. De meest eenvoudige manier is een inklapbare nageltafel waarbij de nagelafzuiging los geleverd kan worden. Daarnaast zijn er ook luxe modellen, waarbij een complete nageltafel met verschillende compartimenten en lades waarin verschillende benodigdheden voor het bewerken van nagels in bewaard kunnen worden.